3D Wear

TEKNOLOGI I HANDLING

Efter mere end 3 års forskning, snesevis af prototyper og over 100 test udført af sportsfolk inden for mere end 30 forskellige discipliner i konkurrencer og træning præsenterer Erreà Sport ® Active Tense ®. ACTIVE TENSE ® er designet i samarbejde med osteopater, fysioterapeuter og professionelle atleter og er den eneste linje af sportsbeklædning med et fleksibelt exoskelet indlejret i hvert tøj. Active Tense ® blev inspireret af kinesiologi-tapning for at give enestående led- og muskelstabilisering under træning. Det unikke biodynamiske design af Active Tense ® med det unikke, patenterede ergonomiske design sikrer den perfekte pasform, mens du ledsager kroppens naturlige bevægelser. Brug af flere overflader sikrer hurtig svededispersion og effektiv ventilation for at holde kroppen tør og behagelig. Active Tense ® er 100% fremstillet i Italien og OEKO-TEX ® Standard 100 certificeret for at garantere de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

HVORDAN ARBEJER DET?

Det indlejrede eksoskelet i Active Tense ® -beklædning understøtter kroppens naturlige bevægelser ved at forbedre kropsholdningen uden at hæmme bevægelsesfriheden gennem en kombination af aktiv og passiv stabilisering.

AKTIV STABILISERING:

Aktiv stabilisering tilbyder graderet muskel- og ledstøtte, der sigter mod at styrke kroppens naturlige bevægelser, holde dem på den rigtige vej og eliminere bevægelser, der er forkerte eller unaturlige.

PASSIV STABILISERING:

Passiv stabilisering er en funktionel guide, der tilskynder kroppen til at indtage en passende holdning og hjælper muskler og led med at forblive korrekt på linje. Active Tense ® reducerer muskelvibrationer og derfor træthed under og efter træning, samtidig med at proprioseptiviteten forbedres, kapaciteten til at opfatte og genkende kroppens position i rummet, et afgørende aspekt af bevægelseskontrol. Takket være det ekstraordinære niveau for støtte til led og muskler og den deraf følgende reduktion af stress for kroppen, garanterer Active Tense ® også forbedrede restitutionsperioder efter skaden.