Hvad får i af infinitum

Vi rådgiver omkring Jeres individuelle layout på klubbens tøj og omkring sponsorer.

Klubben får sin egen eshop, med eget brand, og kan servicere medlemmer og trænerstab med træningstøj, paradedragter, spillerdragter, strømper, tasker og andet diverse tilbehør. KlubShops.dk klarer alt administration!

Vores sportstøj er gennemtestet og anvendes i hele verden. Det kan holde til selv de største og hårdeste sports disipliner.

Har i ikke fået Jeres egen KlubShop, med store fordele, lokalaftaler og sportstøj i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser?

Vores vision

Det er vores ambition succesfuldt at rådgive, sælge og levere sportstøj af høj kvalitet, til tiden og til de Skandinaviske og Nordtyske klubber, foreninger og institutioner.

Med rådgivning mener vi at bruge vores betydelige know-how indenfor sportstøj, tryk på tøj og vores evner til at finde de optimale sponsorer.

Med sælge mener vi, at formidle sportstøj af høj kvalitet med individuel brand og layout, og med en god opfølgningsservice.

Med levering vil vi styre vores logistik fleksibelt så klubberne modtager produkterne til tiden, i den rigtige mængde og på det rette sted.

KONTAKT:

infinitum Group ApS
Tjelevej 34
7400 Herning
Mobil: 42419400
Mail: info@infinitumgroup.dk