T-shirt med tryk

En t-shirt med tryk kan gøre meget for dit brand
Skal du på messe, være foredragsholder, eller besøge en udstilling, så kan det være en genial ide at sørge for matchende t-shirts til alle deltagere. Skil dig ud med en t-shirt i firmaets farver, eller brug en hvid eller sort variant, hvis arrangementet er mere formelt. Du kan sætte dit logo og dit firmanavn på, men også en slogan eller hver medarbejders navn – et genialt alternativt til navneskilte! Med kreative t-shirts vil man huske dig og din virksomhed, bare fordi I var til stede. Skal du til et motionsløb eller sportevent, kan du overveje at bruge vores løbetrøjer med tryk i stedet.

De kan vaskes
Vores tryk holder til ca. 80 omgange maskinvask ved 40 grader og med vrangen ud. Skal du stryge t-shirten, så gør det på vrangen og ikke på siden med print. Vi anbefaler ikke at komme t-shirts med tryk i tørretumbleren.

Også til privat brug – gør din ferie eller udflugterne med familien mere afslappede!
En t-shirt med tryk behøver ikke være forbeholdt specielle begivenheder. Få lavet en t-shirt til alle elever i din klasse eller i fritidsklubben, eller til alle medlemmer i foreningen eller rejseselskabet, så I nemt kan finde hinanden igen når I er undervejs. Vi tilbyder t-shirts til både kvinder, mænd og børn, og de kommer i mange forskellige farver. Kvaliteten er helt i top, og priserne meget overkommelige: Du kan f.eks. få matchende t-shirts til din familie på fem personer for under 150 kr. per t-shirt. Med en iøjenfaldende farve kan det gøre ferien eller udflugten mere afslappet, både for forældrene og børnene, fordi man altid nemt kan få øje på dem man følges ad.

Om placering af motivet på din t-shirt med tryk
Du kan få tryk på både forsiden (brystet) og bagsiden (ryggen). Trykket kan måle op til 35 x 35 cm i størrelse, og den præcise placering er helt op til dig. Du kan sende os en skitse for at vise, hvor motivet skal placeres, eller beskrive det meget nøje i kommentarfeltet. Når vi har modtaget din bestilling, vil vi vende tilbage med en korrektur til din godkendelse, dvs. der vil du kunne se hvordan t-shirten kommer til at se ud med dit tryk placeret efter dine ønsker. Vi trykker først, når du er tilfreds med korrekturen og har godkendt den.